Stalen ramen, zowel authentiek als nieuw op maat

Waar wij begonnen zijn met het door heel Nederland inkopen van met name gietijzeren ramen hebben we onze werkzaamheden door de jaren heen noodgedwongen uit moeten breiden. De vraag naar nieuwe stalen ramen heeft ons er namelijk toe gedwongen om de mogelijkheden op het gebied van productie te gaan verkennen. Omdat we een passende mogelijkheid hebben gevonden zijn we naast het inkopen van ramen ook zelf lokaal gaan produceren.

Authentieke gietijzeren ramen

Omdat we al jaren druk zijn met de inkoop, het restaureren en de verkoop van authentieke en veelal unieke gietijzeren stalramen hebben we in de loop der tijd een erg mooi en zeer uitgebreid assortiment opgebouwd.

Ons assortiment bestaat uit een groot aantal ramen in verschillende vormen en maten. We hebben een mooi aanbod in zowel series als eenlingen in de volgende vormen en typen:

  • Vierkante stalramen.
  • Ronde stalramen.
  • Halfronde stalramen.
  • Rechthoekige stalramen.
  • Getoogde stalramen.
  • Kerkramen.
  • Fabrieksramen.
  • Bovenlichten.

Ons actuele assortiment kun je vinden via ons account op marktplaats.

Nieuwe stalen (binnen) ramen op maat

We hebben de mogelijkheid om nagenoeg ieder gewenst stalen binnenraam op maat te produceren. De mogelijkheden zijn legio waardoor we zeker jouw droomraam kunnen leveren. Heb je specifieke wensen en ben je benieuwd of wij deze wensen voor je kunnen vertalen naar een prachtig stalen product? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Het produceren van staalwerk is zeer specifiek maatwerk waarbij wij altijd jouw wensen centraal zetten. Bij de keuze van het materiaal, de afmetingen, de opmaak en de afwerking is jouw input als klant de leidraad voor de te bewandelen (productie) weg.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Wanneer je jouw wensen met ons deelt kunnen wij beginnen met het uitwerken van een tekening/schets. Op basis van het ontwerp en het te gebruiken materiaal brengen wij een offerte uit. Mits je akkoord gaat kan er begonnen worden met de uitwerking van een werktekening en met de productie van het door jouw gewenste eindresultaat. Omdat wij gebruik maken van diverse soorten profielen en staalproducten zijn we in staat om allerlei verschillende looks te creëren, van rank en slank tot industrieel. Wanneer het productie proces volledig doorlopen is maken wij het product nagenoeg onderhoudsvrij.

Wil je graag een nieuw binnenraam laten maken of heb je bijvoorbeeld een oud raam welke je wil laten restaureren? Neem dan nu contact met ons op. We bespreken graag samen met jou de mogelijkheden. Je kunt ons bellen op 0627841615 of mailen via info@staalenramen.nl Ook kun je natuurlijk ons contactformulier invullen.

restau